søndag 18. januar 2009

Dagshoroskop for Fiskene
I dag 18 januar:Tiden er inne for å leke litt. Du har hatt mye å stri med i det siste, så nå må du tenke litt på deg selv. Du er inne i en spennende fase, og folk rundt deg setter pris på din væremåte. Finn på noe gøy! Dagshoroskopet leveres av Henning Hai Lee Yang

Beskrivelse av Fiskene (19. februar - 20. mars)
Vennlighet og ditt engasjement i andre gjør Fisken til en virkelig venn. Du har en sterk fantasi som på mange måter er en stor ressurs hos deg. Og hvis du har tenkt å satse på kunst, så kan du virkelig komme langt her.
Din farge er:Lys blågrønt
Din edelsten er:Blodstein
Ditt metall:Platina
Om stjernetegnene Vi mennesker har alltid hatt stor interesse for stjerner. Med en blanding av nysgjerrighet og tro har man i årtusener studert himmellegemers påvirkning på jorden. Månen har selvfølgelig vekket størst interesse, men også alle de andre stjerner og planeter er blitt behørig studert av oss mennesker. Allerede for flere tusen år siden delte man opp himmelen i ulike sektorer, den såkalte Zodiaken. De tolv sektorene navngis etter den stjernekonstellasjon som stod bak den. De ulike tegnene har fått sine navn og spesielle særpreg med utgangspunkt i det bildet som stjernene danner. Og myten og betydning som er koplet til hvert av disse stjernetegnene er jo blitt til på grunn av observasjon og vår fantastiske fantasi.