mandag 12. oktober 2009

12 oktober 2009

For 1 time siden var det bare grønnt ute :-O
I gpr kveld starta jeg på genser til litjtuppa - i str. 7/8 år - i Merino Extra Fine
og den MÅ jo være "josa" vettu ;-))

8 kommentarer:

gyldenkron sa...

Se der ja, snø ute. *brrrr*
Ser ut som det blir en nydelig genser til snuppa

Hanne sa...

Ja, tenk at det bare er midten av oktober og snø ute. Det er litt tidlig synes jeg. Skal si du har kommet langt på genseren på en kveld, så flink du er. Blir nok en fin genser til en fornøyd frøken :)

PerJorun sa...

Bra jeg kansellerte tur til Oslo i helga ser jeg.. brrrr... Strikker du etter mønster eller er det den flotte fantasien din du strikker etter?? Synes du er så flink til å finne på serru..

hobbyvenn sa...

Næmen, har du fått jul du da? Snø skal jo liksom komme til jul det, etter min smak... Kjempefin genser du har strikket. Synd den ble for vid i nakken. Synes den så flott ut jeg da..

Fjellrosa sa...

hehe....strikker ikke etter mønster nei..men dette r jo bare rett og vrang...så det går vel greit

syglad sa...

Uff ,sandelig kommer vinteren fortere for hvert år :-)

Ha en fin høstuke med eller uten snø
:-)

Wenche/chawo sa...

Uff jeg syntes det er litt tidlig med snø nå.Er så heldig at den ikke har funnet veien til Vestfold enda,men den kommer nok snart.For is på vannpyttene det var det i kveld.Men på en annen side, med snø ute er det jo koselig å sitte inne i varmen å strikke da.

Hanne sa...

Åh, dette blir en lekker genser! Jeg har fulgt nøye med i en diskusjon på Hobbyboden hvorvidt plagg av Merino Extra Fine holder fasongen. Litt delte meninger. Håper det beste, for nå har jeg nettopp strikket dress til tantegutten og gitt bort. Dessuten har jeg lyst til å strikke mer av dette garnet, for jeg likte det utrolig godt.
Ha en super dag!