mandag 7. mai 2012

Dagene tusler og går

No er det faktisk MAI igjen, 2012...siste året har gått utrolig fort, masse ting har skjedd, veldig EGO kansje dette året - men store forandringer har skjedd. I dag var jeg på vekta....og skvatt litt, tallet var 66.6..... i dag..er det 70kg beint jeg har gått ned - på 1,5 år :) Deilig følelse, medaljen har en bakside, det skal ikke stikkes under en stol. Både utfordringer psykisk og fysisk.... men angrer ikke i dag...hadde du spurt meg for 1 år siden....10 dager etter operasjon, hadde du kansje fått ett annet svar.... men ikke i dag. Tross alt er jeg veldig fornøyd - bare noen opprettings operasjoner no så blir jeg hvertfall fornøyd!!!!
Solen skinner akkurat no, spiller Avatasia og her er det helt stille ellers i huset, ungene er til faren - skal snart på fotballtrening til minste jenta på 9 da...er oppmann - artig og følge dem da :)
Strikker på no sjal men er DAFF i energien til handarbeid for tiden, trenger tips til hva  strikke tror jeg....

Må se ut...JO lia mi er snøfri.....da skal jeg leie meg jordfres denne uka, og frese opp potetlandet og grønnsaksåkern..i fjor ble det ikke noe så no er det blitt litt gjenvokst igjen...
Hmmm faktisk er hele plena snøfri...når skjedde dette da.... :D :D :D HAPPY....kansje ENDELIG er det vår her!!!!
Kanskje livet smiler til meg igjen :))) hadde ikke hadt noe og sagt!!! HAVE A NICE WEEK!!

2 kommentarer:

Happy sa...

Liker så godt bloggen din - selv om det har vært stille en stund. Sånn er det hos meg og, går litt i rykk og napp. Men koselig med innlegg fra deg igjen. Håper du får en fantastisk forsommer!

Fjellrosa sa...

Tusen takk :) Håper inspirasjonen kommer og tar meg igjen, for blogging og handarbeide, ha en fin sommer du og :))