tirsdag 22. mars 2011

Min hverdag

Lite blogging fortiden - lite energi til handabeid - og ellers til noe som helst. I det siste har det jo vært endel bursdager - ellers har det gått i renovering av bad - no er endelig plater og nyvask på plass :)) Har vært uten vask siden i midten av januar - det va digg!! Strikker og hekler på teppe - det ble tidkrevende så jeg trur det bare blir vognteppe! Ellers ett putetrekk - og nå enda ei lue-. Skal strikke space invaders "marius" til eldstedattra om litt :)))
Mye problem grunnet NAV har tatt vekk ca 14 tusen av min trygd - som da er barnetilegg og overgangstønad - dette gjorde til at masse av min tid har gått med til møter i komunen - og banken - har fått melding i januar at jeg skal ha varig uføretrygd - meeeeen di har ENDA ikke klart og finne ut hvor mye jeg skal få - så da står jeg der uten at banken kan hjelpe meg eller at NAV gjør noe - ikke rart man stressa på seg magesår og det som var.
Det er heller ikke særlig, da jeg skal igjennom en operasjon siste uka i April - skal ta gastric bypass - men oppi alle problemene er det ikke lett og skulle holde seg oppe på to bein - mange bekker små og noen stor å - pleier jeg og si - men hvor mange år skal man takle dette tro??
Vel - det ser ut for at APRIL 2011 skal bli MIN måned - så da håper jeg det blir en lysere tilværesle på ene og andre kanten :)) Våren kommer med masse spennede hendelser - og jeg gleder meg :)))

7 kommentarer:

Torunn sa...

Håpar det ordnar seg for deg!! God bedring og lykke til!

Tove sin strikkeside sa...

Det er det jeg alltid har sagt: du skal være frisk for å være syk! Lykke til og god bedring

Fjellrosa sa...

Tusen takk :))))

Maria sa...

Alt ordner seg for snille piker. Det er bare så tussig og frustrerende å kjempe for sine rettigheter.

Ønsker deg lykketil,å god bedring.

Tussi sa...

Huff, det er så frustrerende å stange hodet i veggen på den måten!
Håper det ordner seg til slutt. Lykke til :)

Heidi/kattemor sa...

Det er ikke godt å være i den situasjonene du er i nå!

Men sender over noen gode bamseklemmer i håp om at de kan hjelpe litt!

Solfrid sa...

Håper ting ordner seg for deg. Ønsker deg masse lykke til.