onsdag 10. februar 2010

Bugga on the way

Bugga in the way.....så får jeg prøvd det jeg og.....men trur jeg heller mot Lornas Laces uansett..men Wollmeise er unik i farger..men IKKE kvalitet...Bugga er en annen sort "alle" snakker om..så da har jeg bestillt ett nøste....ikke verdens lekkreste farge...meeen
Har og handla litt fra Danmark

Fra Holst garn ( bilde er fra bloggen demmers...)
Jeg bestillte litt...så jeg får se hvordan garnet er...
Sånn er jeg..handler da jeg har minimalt av penger..men egnetlig er det litt trøste handling.....det er blitt slutt med kjærsten min igjennom de siste 2,5 åra :-( ikke godt....
Og vannet er vekke.......kansje ikke får igjen det før til sommern...
Bilen har klikka...sentrallås systemet..og regreim må byttes....
Er det lov og starte kronerulling for meg selv..........bli bøssebærer for og ta inn penger....
Seriøst.....ting ekke lett for tiden.....
Har ikke blitt mye strikking i dag....strikka hælen på valentine sokken...mulig jeg får en ferdig til i morra....I dont know....til dets....ha en fin kveld.

5 kommentarer:

Smarie sa...

Sender noen klemmer Fjellrosa...fattig trøst midt opp i alt, men kan jo være at de hjelper litt. Ta vare på deg selv midt oppi all "elendigheten". Og sokkene blir kjempeflotte ;o)

wigdis sa...

Det var da forferdelig trist å høre. Nå synes jeg du har hatt nok trøbbel for en stund. Det går opp og ned her i livet, men nå virker det som om livet ditt har vært en skikkelig nedovertur.
Det er ikke lett å gi trøst i et samlivsbrudd, men jeg tenker på deg og ønsker inderlig at ting blir bedre for deg etterhvert.
(bra du klarer å beholde litt galgenhumor da)
Stor, stor klem fra Wigdis

Hege sa...

Trøsteklem sendes herfra, det var ikke noe kjekt å lese nei. Shop garn og gled deg over det som kan glede deg! Liker du ikke wollmeisekvaliteten? Jeg har 5 hesper som ligger her og glitrer og venter på pinnene, kommer jeg til å bli skuffet sier du?
Stå på, håper du får det bedre snart. Hege

strikkegal sa...

Trøsteklem kommer herfra også!

Liv sa...

Jeg vet ikke hva jeg skal si - men klemmer skal du få! Når livet er som det er må du ikke glemme deg selv. Håper virkelig livet blir bedre etterhvert.....
Klemz